W taki upał jakoś łatwiej sobie wybaczyć małe lodowe grzeszki.
😉
Zwłaszcza jeśli poświęcimy swój własny czas na domową produkcję z kontrolowanych składników.
Zatem dziś najprościej z prostych a smacznie, nie da się ukryć…
Zróbcie lody arbuzowe!
Składniki:
arbuz!
Wykonanie:
Miksowanie! Mrożenie w formie i gotowe.
Czy widział ktoś krótszy i bardziej esencjonalny post kulinarny?
;)))))
To wszystko przez ten upał!
Smacznego!
Ciao!
🙂

0 thoughts on “ZNAKOMITE LODY ARBUZOWE bez cukru”

  1. Zrobiłam, bez cukru. Ale dziwna sprawa, bo na wierzchu lód był bardzo słodki, a po zlizaniu tej pierwszej warstwy zupełnie bez słodyczy i trochę bez smaku. Ciekawe dlaczego tak się rozwarstwiło? Dodam, że nie zblenderowałam bardzo gładko, bo zepsuł się blender, to może dlatego?
    Pozdrawiam! Dagmara

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.