Data/Czas
Date(s) - 04/04/2020
11:00 - 15:00
Lokalizacja
Cook Story by Samsung
Tagi
bez cukru, bez glutenu, bez nabiału, bezglutenowe
Święta Wielkanocne to czas pełen radości i rodzinnego ciepła. Cieszymy się każdą wspólnie spędzoną chwilą, pomagamy przy przygotowaniach świątecznych smakołyków oraz celebrujemy posiłki w gronie najbliższych.
Świąteczne dekoracje, koszyczki, pisanki, a przede wszystkim przepyszne dania i wielkanocne wypieki na stole to prawdziwa przyjemność!
Właśnie dlatego zapraszamy Was serdecznie na wspaniałe, rodzinne gotowanie z Iwoną Zasuwą (Smakoterapia)!
Wspólnie z Iwoną Zasuwą przygotujemy najwspanialsze klasyki wielkanocne, lecz w nieco nowszej, „lżejszej” odsłonie.
Podczas, gdy dorośli będą przygotowywać potrawy, dzieci tworzyć i ozdabiać wielkanocne pisanki oraz siać rzeżuchę i kiełki fasoli mung.
SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH
- Świąteczny żur roślinny kiszony i zabielany
- Pasztet roślinny z domowym sosem BBQ z plackami z kiełkowanej ciecierzycy
- Kotleciki roślinne w warzywnym puree
- Mazurek z kremem daktylowym oraz mango (bez cukru nabiału i glutenu)
- Malowanie pisanek i sianie rzeżuchy oraz kiełkowanie fasoli mung
Podczas warsztatów kawa, herbata, woda oraz zdrowa lemoniada bez cukru
DODATKOWE INFORMACJE
UWAGA:
Bilet uprawnia do wejścia 1 osobę dorosłą oraz 1 dziecko.
Za drugie dziecko obowiązuje opłata w wysokości 50 zł.
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
REZERWACJA: Kliknij tutaj! 🙂