Wczytuję mapę...

Data/Czas
Date(s) - 04/04/2020
11:00 - 15:00

Lokalizacja
Cook Story by Samsung

Tagi
bez cukru, bez glutenu, bez nabiału, bezglutenowe


Święta Wielkanocne to czas pełen radości i rodzinnego ciepła. Cieszymy się każdą wspólnie spędzoną chwilą, pomagamy przy przygotowaniach świątecznych smakołyków oraz celebrujemy posiłki w gronie najbliższych.
Świąteczne dekoracje, koszyczki, pisanki, a przede wszystkim przepyszne dania i wielkanocne wypieki na stole to prawdziwa przyjemność!
Właśnie dlatego zapraszamy Was serdecznie na wspaniałe, rodzinne gotowanie z Iwoną Zasuwą (Smakoterapia)!

Wspólnie z Iwoną Zasuwą przygotujemy najwspanialsze klasyki wielkanocne, lecz w nieco nowszej, „lżejszej” odsłonie.
Podczas, gdy dorośli będą przygotowywać potrawy, dzieci tworzyć i ozdabiać wielkanocne pisanki oraz siać rzeżuchę i kiełki fasoli mung.

SCENARIUSZ WARSZTATÓW KULINARNYCH

  • Świąteczny żur roślinny kiszony i zabielany
  • Pasztet roślinny z domowym sosem BBQ z plackami z kiełkowanej ciecierzycy
  • Kotleciki roślinne w warzywnym puree
  • Mazurek z kremem daktylowym oraz mango (bez cukru nabiału i glutenu)
  • Malowanie pisanek i sianie rzeżuchy oraz kiełkowanie fasoli mung

Podczas warsztatów kawa, herbata, woda oraz zdrowa lemoniada bez cukru

DODATKOWE INFORMACJE

UWAGA:
Bilet uprawnia do wejścia 1 osobę dorosłą oraz 1 dziecko.
Za drugie dziecko obowiązuje opłata w wysokości 50 zł.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

REZERWACJA: Kliknij tutaj! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.