Nie inaczej. 
Rozpoczęliśmy przedjesiennie, ciepło, kolorowo, roślinnie.
Warsztaty z kaszą jaglaną cieszą się niesłabnącą popularnością.
W pełni zasłużenie dla Szanownej Kaszy.
Jaglanka – Królowa, idealna na każdą porę roku.
Jak to zrobić by się nam nie nudziła?
Podzieliliśmy się dziś garścią naszych ulubionych inspiracji.
Przepisy poszły w świat, do domów naszych Nowych, Cudownych Znajomych.
Kochani!
Dziękuję za przemiłe spotkanie, wymianę smaków, poglądów i energii!
Jedzcie i pijcie na zdrowie!
Oficjalnie sezon jesienny uważam za rozpoczęty!
Wasza Matka Smakoterapia.
🙂
Coś słodkiego, jaglanego na początek 🙂

Narzędzia w dłoń! 😉

Roślinne pasty. 🙂

Praca wre. 🙂 (Korki JESZCZE nie wysiadają ;))

Na życzenie: uwiecznienie pasty z chwasta z męskiej dłoni.

Oswajanie roślinnego chaosu. 😉

Chlebki jaglane na pierwszym planie (śliwkowy i cebulowy)

Nana Cafe

Komuś zakosiłam koktajl. 😉

Placki jaglane. Done!

Talerzyki rozdaję! 😉

Prażone pestki dyni do sałatki. 

Smacznego!

Rozmowom nie było końca. 🙂

Dzieła uczestników w ujęciu Pana Konrada – właściciela Nana Cafe 🙂

Nana żegna! Till next time!

0 thoughts on “A MY ZNOWU SWOJE! – NOWY CYKL WARSZTATÓW SMAKOTERAPII ROZPOCZĘTY!”

  1. Witam Cię,
    Mam pytanie o najbliższy termin warsztatów z jaglanką w roli głównej w NanaCafe? Jestem w 8mcu ciąży i zależy mi baaaardzo, żeby przed rozwiązaniem jeszcze się z Tobą spotkać:)
    pozdrowienia, Aga

  2. Iw, przegapiłam termin warsztatów bo nie jestem Facebookowa. Czy powinnam założyć sobie tam konto, żeby być na bieżąco czy też takie info o warsztatach znajdę także na blogu? Ale dla Ciebie wszystko :-))))
    Resztę wyjaśniam w mailu. Serdeczności. Agata

  3. Dzięki za wspaniały dzień Matko Smakoterapio 😉 Bawiłam się fantastycznie i wyszłam z głową pełną kulinarnych inspiracji:)
    Btw, bez większego namawiania mąż spróbował warsztatowych frykasów….Stwierdził, że jak tak smakuje zdrowe jedzenie, to on jest na TAK 🙂
    pzdr, Marta

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.