Wczytuję mapę...

Data/Czas
Date(s) - 27/03/2020 - 28/03/2020
17:00 - 13:00

Lokalizacja
Kuźnia Społeczna

Tagi
warsztaty


Zapraszamy na pierwsze spotkanie w ramach cyklu THINKSpace:
Wykład i warsztaty kulinarne z IWONĄ ZASUWĄ – znaną, lubianą i
inspirującą autorką książek ‚SMAKOTERAPIA’.
27 – 28 marca 2020, Kuźnia Społeczna, Olsztyn

W planie wykład Iwony oraz praktyczne wspólne przyrządzanie posiłków z roślin podczas warsztatów kulinarnych.
Nie musisz być wegetarianinem lub weganinem!
Wystarczy, że zechcesz świadomie komponować swoje menu!

IWONA ZASUWA
Od 20 lat wspiera swoim głosem Kayah na scenie i w studio nagraniowym. Podróżuje, uczy śpiewu. Jednocześnie prowadzi wykłady, warsztaty kulinarne i przekonuje, że kuchnia bez cukru, glutenu i laktozy może z powodzeniem konkurować z tradycyjną. Jej bloga https://www.smakoterapia.pl/ o zdrowym odżywianiu śledzi prawie 80 tysięcy czytelników. Autorka trzech części pysznych książek: ‘Smakoterapia’, ‘Smakoterapia 2’ oraz ‘Smakoterapia 3 – Spiżarnia’
Zaczęła tworzyć i gromadzić przepisy przez wzgląd na swojego synka, alergika, i jego specjalne potrzeby żywieniowe. Pokazuje co i jak gotować, aby jedzenie miało lecznicze właściwości. Radzi jak zachęcić dzieci i dorosłych do jedzenia zdrowych potraw. Jej kuchnia jest bez przetworzonych produktów, półproduktów i sklepowego chleba.
Po prostu zdrowo i pysznie!
Tak będzie na spotkaniu z Iwoną!

Co planujemy podczas wydarzenia?

Zapraszamy na wykład i warsztaty kulinarne świadomego odżywiania ze Smakoterapią. W piątek zainspirujesz się garścią wiedzy oraz dowiesz się jak przygotować szybko i smacznie i dobre roślinne posiłki a w sobotę sprawdzisz „Jeśli nie cukier – to co?” oraz czy możliwe jest przygotowanie domowych słodyczy tak by służyły zdrowiu i kubkom smakowym.

;
„Smakoterapia” – warsztaty kulinarne dla dziennikarzy.
fot. Piotr Targosz / EPOKA

AGENDA:

Piątek, 27 marca

17.00 – 18.30 – Wykład: „Roślinne menu na wiosnę – dbałość o własny
dobrostan i matkę Ziemię” – liczba miejsc: bez limitu

19.00 – 21.30 – Warsztaty kulinarne: „Jak przygotować szybko i
smacznie dobre, roślinne posiłki ” – liczba miejsc: 20

Sobota, 28 marca

09:30 – 13:00 – Warsztaty kulinarne (i mini wykład) „Jeśli nie cukier –
to co?” – liczba miejsc: 20

Przeczytaj o szczegółach wydarzenia i dowiedz się co to jest #THINKSpace na www.thinkspace.ed-group.pl

Bilety na wydarzenie będą dostępne wkrótce!

ZAPRASZAMY!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.