Data/Czas
Date(s) - 27/03/2020 - 28/03/2020
17:00 - 13:00
Lokalizacja
Kuźnia Społeczna
Tagi
warsztaty
Zapraszamy na pierwsze spotkanie w ramach cyklu THINKSpace:
Wykład i warsztaty kulinarne z IWONĄ ZASUWĄ – znaną, lubianą i
inspirującą autorką książek 'SMAKOTERAPIA’.
27 – 28 marca 2020, Kuźnia Społeczna, Olsztyn
W planie wykład Iwony oraz praktyczne wspólne przyrządzanie posiłków z roślin podczas warsztatów kulinarnych.
Nie musisz być wegetarianinem lub weganinem!
Wystarczy, że zechcesz świadomie komponować swoje menu!
IWONA ZASUWA
Od 20 lat wspiera swoim głosem Kayah na scenie i w studio nagraniowym. Podróżuje, uczy śpiewu. Jednocześnie prowadzi wykłady, warsztaty kulinarne i przekonuje, że kuchnia bez cukru, glutenu i laktozy może z powodzeniem konkurować z tradycyjną. Jej bloga https://www.smakoterapia.pl/ o zdrowym odżywianiu śledzi prawie 80 tysięcy czytelników. Autorka trzech części pysznych książek: ‘Smakoterapia’, ‘Smakoterapia 2’ oraz ‘Smakoterapia 3 – Spiżarnia’
Zaczęła tworzyć i gromadzić przepisy przez wzgląd na swojego synka, alergika, i jego specjalne potrzeby żywieniowe. Pokazuje co i jak gotować, aby jedzenie miało lecznicze właściwości. Radzi jak zachęcić dzieci i dorosłych do jedzenia zdrowych potraw. Jej kuchnia jest bez przetworzonych produktów, półproduktów i sklepowego chleba.
Po prostu zdrowo i pysznie!
Tak będzie na spotkaniu z Iwoną!
Co planujemy podczas wydarzenia?
Zapraszamy na wykład i warsztaty kulinarne świadomego odżywiania ze Smakoterapią. W piątek zainspirujesz się garścią wiedzy oraz dowiesz się jak przygotować szybko i smacznie i dobre roślinne posiłki a w sobotę sprawdzisz „Jeśli nie cukier – to co?” oraz czy możliwe jest przygotowanie domowych słodyczy tak by służyły zdrowiu i kubkom smakowym.
AGENDA:
Piątek, 27 marca
17.00 – 18.30 – Wykład: „Roślinne menu na wiosnę – dbałość o własny
dobrostan i matkę Ziemię” – liczba miejsc: bez limitu
19.00 – 21.30 – Warsztaty kulinarne: „Jak przygotować szybko i
smacznie dobre, roślinne posiłki ” – liczba miejsc: 20
Sobota, 28 marca
09:30 – 13:00 – Warsztaty kulinarne (i mini wykład) „Jeśli nie cukier –
to co?” – liczba miejsc: 20
Przeczytaj o szczegółach wydarzenia i dowiedz się co to jest #THINKSpace na www.thinkspace.ed-group.pl
Bilety na wydarzenie będą dostępne wkrótce!
ZAPRASZAMY!