Warsztaty rodzinne to podwójna przyjemność!
Dorośli i dzieci! Wspólne gotowanie, próbowanie, smakowanie, wspólne przyglądanie się temu co nam smakuje i dlaczego. Trochę teorii ale przede wszystkim – działania w praktyce: smakowite zupy, kluseczki nadziewane soczewicą i prawdziwe ruskie pierogi, choć bez sera i bez pszennej mąki . Brownie i ciasteczka, czekolada i lizaki!

Fajnie było Was wszystkich spotkać, Kochani! 😀 Dziękuję Wam ogromnie za ten pełen wrażeń dzień! <3
Przeżyjmy to jeszcze raz!

Dzieci już ciasteczkują, rodzice szykują pierwsze danie.

 

 

Marchewkowe spagetti?? Smakuje lepiej niż marchew w plasterkach! Wie to każde dziecko. 😀

Odpoczynek i trochę relaksu przy pracach plastycznych.

Ozdabianie smakowitego brownie to też sztuka!

Kluseczki nadziewane soczewicą i suszonymi pomidorami!

 

Praca w toku!

Podglądam co tam w garnkach. 😉

Brownie!

Gdzie kucharek sześć tam będzie co jeść! Tak, właśnie!

Ciasteczka, ciasteczka, ciasteczka……

Kasza jaglana ugotowana na sypko!

 

Piękne!

 

 

Niektóre ciasteczka otrzymały ciekawe wzory. Dzieci zawsze coś wymyślą! 😀

Czyż nie piękne? Ciasto zrobione przez rodziców, ozdobione przez dzieciaki.

Zagniatamy ciasto na pierogi! Zaparzane gryczane wydaje się być trudne tylko za pierwszym razem. 🙂

Tę piękną czapę naczelnej kuchmistrzyni zrobiła dla mnie Marysia. Z serduszkiem i dedykacją. DZIĘKUJĘ! <3

 

Na kolejne warsztaty zapraszam serdecznie do Gorzowa Wielkopolskiego (tutaj znajdziesz więcej informacji oraz kontakt w celu rezerwacji biletów KLIK! ) oraz Zielonej Góry (a tutaj więcej info i szczegóły warsztatowe oraz link do organizatora: KLIK! ).

Warszawa – już 29.11 spotkanie autorskie!  KLIK!  Warsztaty niebawem!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.