Data/Czas
Date(s) - 13/10/2019
11:00 - 14:30
Lokalizacja
Let's cook!
Tagi
bez cukru, bez glutenu, bez nabiału, smakoterapia książka, warsztaty
Zapraszamy na warsztaty z Iwoną Zasuwą , czyli Matką Smakoterapią. Jej profil na facebooku obserwuje 78 tys ludzi.
Iwona Zasuwa z zawodu muzyk i pedagog (emisja głosu, sztuka dla dzieci). Na co dzień jedna z najbardziej cenionych na polskim rynku muzycznym wokalistek sesyjnych i chorzystek. Od 20 lat bierze udział w niemal wszystkich projektach muzycznych Kayah. Jej rownorzędną pasją jest gotowanie, ktoremu przyświeca motto oparte o założenia medycyny profilaktycznej (hipokratejskiej) jak żyć (czyli: co jeść), żeby nie chorować. Mama małego alergika, autorka strony smakoterapia.pl oraz prowadząca dwoch edycji programow Ugotuj mi, Mamo na antenie Kuchni+. Edukatorka żywieniowa, tworczyni cykli edukacyjnych i warsztatow kulinarnych dla dorosłych Żyj i jedz zdrowo oraz Akademii Smakoterapii dla Dzieci. Społeczniczka i zwolenniczka proekologicznego trybu życia, wspołzałożycielka warszawskiej kooperatywy Smakoterapia, skupiającej odbiorcow i aktywnie promującej producentow dobrej zdrowej żywności. Zafascynowana leczeniem za pomocą żywienia naturalnego.
Iwona przyjedzie promować swoją trzecią książkę pod tytułem „ Smakoterapia 3- Spiżarnia „
Degustacja :
-kiszony kalafior w buraczkach
-kolorowa kiszona salsa
-kiszona marchew
-domowe napoje fermentowane
Przygotujemy :
-rasowa dyniowa czyli pieczone złoto na jesień
-pieczone warzywa do obiadu i do słoika
-kociołek kaszy z grzybami i rukolą
-potrawka z ziemniaków i fasoli mung
-placki warzywne z dynią
-sos barbecue – samo zdrowie
-czekośliwka bez cukru, idealna do słoika i na deser
W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań, napoje : kawa, herbata, woda bez ograniczeń, fartuchy w użytkowanie na czas warsztatów, skrypt z przepisami. W trosce o środowisko prosimy o przynoszenie własnych pojemników typu lunch box.
Rezerwacje poprzez zakup biletu w sklepie – tutaj: KLIK!
Do zobaczenia!