Mapa niedostępna

Data/Czas
Date(s) - 29/03/2019
18:00 - 22:00

Tagi
bez cukru, bez glutenu, bez nabiału


Smakoterapia na słodko i na wytrawnie!

Z miłości do dziecka dzieją się w życiu matki niesamowite rzeczy! Bo któż by pomyślał, że z wyzwania jakim było gotowanie dla wybrednego alergika zrodzi się tyle pomysłów na przepyszne i zdrowe potrawy roślinne i bestsellerowe książki? Jedzenie sezonowe, a więc i niedrogie, w rytmie slow, może być tak różnorodne, kolorowe i apetyczne a przyrządzanie potraw może przynieść tyle radości i satysfakcji w postaci pełnego brzucha i dobrego zdrowia.

Iwona Zasuwa

29 marca  godzina 18

czas trwania 4 h

Smakoterapia na słodko i na wytrawnie!

Z miłości do dziecka dzieją się w życiu matki niesamowite rzeczy! Bo któż by pomyślał, że z wyzwania jakim było gotowanie dla wybrednego alergika zrodzi się tyle pomysłów na przepyszne i zdrowe potrawy roślinne i bestsellerowe książki? Jedzenie sezonowe, a więc i niedrogie, w rytmie slow, może być tak różnorodne, kolorowe i apetyczne a przyrządzanie potraw może przynieść tyle radości i satysfakcji w postaci pełnego brzucha i dobrego zdrowia.

Przy okazji wydania drugiej książki Iwony zapraszamy na wspólne gotowanie i smakowanie jej ulubionych, prostych potraw roślinnych, bez cukru nabiału i glutenu.

Przygotujemy

– bakłażan opiekany

– wegańska feta

– niezwykła zupa ze zwykłej marchwi

– cukinie nadziewane pysznościami

– słodki chlebek z suszoną śliwką

– sezamki domowe

– deserowy mus z gryki z owocami

ZAPISY: KLIK!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.