CIASTECZKA „WIELKANOCNE” NADZIEWANE DAKTYLAMI bez cukru, mąki i mleka (bezglutenowe) CIASTECZKA PIEGUSKI / BEZ CUKRU I NABIAŁU, BEZGLUTENOWE CIASTECZKA ZAWIJASKI – BEZGLUTENOWE, BEZ MĄKI, CUKRU, NABIAŁU I TŁUSZCZU, WEGAŃSKIE CZEKOLADOWE BROWNIE Z BURAKAMI FESTIWAL ŚLEDZIA – NA BIAŁO, w sosie prawie tatarskim 🙂 FESTIWAL ŚLEDZIA – NA CZERWONO czyli ŚRÓDZIEMNOMORSKIE INSPIRACJE 😉 FESTIWAL ŚLEDZIA – NA POMARAŃCZOWO, czyli z nutką orientu 🙂 FESTIWAL ŚLEDZIA – TRADYCYJNY – najlepszy przepis babci 🙂 FESTIWAL ŚLEDZIA W KOLORZE FUKSJI 🙂 MAKOWIEC HERETYCKI – BEZ MĄKI, CUKRU, NABIAŁU – WEGAŃSKI/BEZGLUTENOWY z MASĄ MAKOWO-JAGLANĄ MAZUREK MIGDAŁOWO – JAGLANY, Z KARMELEM DAKTYLOWYM I MUSEM Z MANGO / BEZ MĄKI, CUKRU, MLEKA i TŁUSZCZU – WEGAŃSKI PASCHA BEZ SERA – czyli wegańskie „herezje” Wielkanocne ;)) PASCHA WIELKANOCNA LODOWA – prawie TRADYCYJNA 😉 WEGAŃSKIE TIRAMISU BEZGLUTENOWE / WERSJA DARK WYWOŁYWANIE WIOSNY … 😉 ZAKWAS NA ŻUREK / BIAŁY BARSZCZ BEZGLUTENOWY ZUPA CEBULOWA – CEBULOŻUR WEGE Z PRZEMYTEM JAGLANYM LUB BEZ. 😉 ŻUREK PYSZNY – beznabiałowy, bezglutenowy (opcjonalnie), wegański (opcjonalnie). 🙂