Wczytuję mapę...

Data/Czas
Date(s) - 24/02/2019 - 26/02/2019
11:00 - 21:30

Lokalizacja
Sofa Vegan Butcher Restaurant

Tagi
bez cukru, bez nabiału, bezglutenowe, kasza jaglana, smakoterapia książka, warsztaty


Zapraszamy na smakowite warsztaty z Iwoną Zasuwą i jej najnowszą książką „Smakoterapia 2”.

Kulinarna podróż trwa!

Z miłości do dziecka dzieją się w życiu matki niesamowite rzeczy! Bo któż by pomyślał, że z wyzwania, jakim było gotowanie dla wybrednego alergika, zrodzi się tyle pomysłów na przepyszne i zdrowe potrawy roślinne? Że jedzenie sezonowe, a więc i niedrogie, w rytmie slow, może być tak różnorodne, kolorowe i apetyczne?
Przy okazji wydania drugiej książki Iwona Zasuwa zaprasza na wspólne gotowanie i smakowanie prostych potraw roślinnych, bez cukru nabiału i glutenu.

O Smakoterapii:
Iwona Zasuwa – muzyk i pedagog (emisja głosu, sztuka dla dzieci). Na co dzień jest jedną z najbardziej cenionych wokalistek sesyjnych i chórzystek na polskim rynku muzycznym. Od 20 lat bierze udział w niemal wszystkich projektach muzycznych Kayah.

Równorzędną jej pasją jest gotowanie a motto jej kuchni oparte jest o założenia medycyny profilaktycznej (hipokratejskiej) czyli jak żyć (co jeść) żeby nie chorować. Mama małego alergika, autorka strony smakoterapia.pl, autorka przepisów oraz prowadząca w programie Ugotuj mi Mamo oraz Ugotuj mi Mamo 2 (2014-2015r) na antenie kuchni+. Edukatorka żywieniowa: autorka cykli edukacyjnych dla dorosłych – „Żyj i jedz zdrowo” oraz warsztatów kulinarnych dla dorosłych, twórczyni Akademii Smakoterapii dla Dzieci (edukacyjno – kulinarnej). Społeczniczka: założycielka kooperatywy Smakoterapia w Warszawie zajmującej się tworzeniem środowiska dla producentów dobrej, zdrowej żywności i ich odbiorców. Zafascynowana leczeniem za pomocą naturalnego żywienia. Posiada niezwykłą łatwość wymyślania ciekawych przepisów na smaczne i zdrowe potrawy mimo ograniczeń dietetycznych, jakie musiała zastosować w swojej kuchni (bez cukru, bez nabiału, w większości potraw bez glutenu, wegetariańskie lub wegańskie). Przez Czytelników nazywana jest Królową Kaszy Jaglanej. W 2017 roku wydała długo wyczekiwaną i bestsellerową już książkę „Smakoterapia. Kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru”, we wrześniu 2018 roku światło dzienne ujrzała jej kontynuacja „Smakoterapia 2”.

Warsztaty odbędą się w następujących terminach:

24.02.2019 niedziela , godz. 17.30 spotkanie autorskie
24.02.2019 godz. 18.30 warsztaty menu 3
25.02.2019, poniedziałek godz. 11 menu 2
25.02.2018, godz. 18.30 menu 1
26.02.2018, wtorek godz. 11 menu 1
26.02.2018, godz. 18.30 menu 2

Bilety na wydarzenia kupisz tutaj: KLIK!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.