Data/Czas
Date(s) - 29/03/2019
18:00 - 22:00
Tagi
bez cukru, bez glutenu, bez nabiału
Smakoterapia na słodko i na wytrawnie!
Z miłości do dziecka dzieją się w życiu matki niesamowite rzeczy! Bo któż by pomyślał, że z wyzwania jakim było gotowanie dla wybrednego alergika zrodzi się tyle pomysłów na przepyszne i zdrowe potrawy roślinne i bestsellerowe książki? Jedzenie sezonowe, a więc i niedrogie, w rytmie slow, może być tak różnorodne, kolorowe i apetyczne a przyrządzanie potraw może przynieść tyle radości i satysfakcji w postaci pełnego brzucha i dobrego zdrowia.
Iwona Zasuwa
29 marca godzina 18
czas trwania 4 h
Smakoterapia na słodko i na wytrawnie!
Z miłości do dziecka dzieją się w życiu matki niesamowite rzeczy! Bo któż by pomyślał, że z wyzwania jakim było gotowanie dla wybrednego alergika zrodzi się tyle pomysłów na przepyszne i zdrowe potrawy roślinne i bestsellerowe książki? Jedzenie sezonowe, a więc i niedrogie, w rytmie slow, może być tak różnorodne, kolorowe i apetyczne a przyrządzanie potraw może przynieść tyle radości i satysfakcji w postaci pełnego brzucha i dobrego zdrowia.
Przy okazji wydania drugiej książki Iwony zapraszamy na wspólne gotowanie i smakowanie jej ulubionych, prostych potraw roślinnych, bez cukru nabiału i glutenu.
Przygotujemy
– bakłażan opiekany
– wegańska feta
– niezwykła zupa ze zwykłej marchwi
– cukinie nadziewane pysznościami
– słodki chlebek z suszoną śliwką
– sezamki domowe
– deserowy mus z gryki z owocami
ZAPISY: KLIK!