Data/Czas
Date(s) - 19/11/2022
10:00 - 14:00
Tagi
bez cukru, bez glutenu, bez nabiału, bezglutenowe, jesień, warsztaty kulinarne
JESIEŃ! Dla wielu osób czas smutku z tęsknotą za latem w tle, czas melancholii, wzmożonego napięcia, stresu, natłoku zajęć, przeziębień i lęku o zdrowie. To zwykle teraz przypominamy sobie o odporności, nie chcemy chorować, próbujemy zadbać o ciało przed zimą, znaleźć cudowny środek – antidotum, które uchroni nas przed infekcjami. Tymczasem nie ma magicznego przycisku ani substancji, która utrzyma nas w zdrowiu! To edukacja, wiedza, świadomość co nam służy i jak zadbać o siebie zgodnie z aktualną porą roku jest rozwiązaniem.
Spotkajmy się ze przy wspólnym stole
Mamy dla Ciebie niespodzianki
MENU WARSZTATU
Jak przygotować najlepsze kiszonki? Podpowiedzi i degustacja
Zupa ma moc! Jesienna, antywirusowa wariacja z warzyw i soczewicy
Pieczone warzywa z najlepszym czosnkowym sosem z tahini
Polskie pyzy z azjatycką duszą – sycące, rozgrzewające brzuchy na jesień, nadziewane farszem z warzyw, grzybów i wędzonego Smakotofu z azjatyckim sosem
Deserowy krem kurkumowy
DODATKOWE INFORMACJE
Warsztaty odbędą się w Cook Story przy ulicy Franciszka Klimczaka 1 w Warszawie.
Na miejscu otrzymacie przepisy, które potem będziecie mogli zabrać do domu!
Zabierzcie ze sobą swoje pojemniki na żywność! Jeżeli zostanie coś ze wspólnego gotowania, będziecie mogli zabrać pyszności dla Waszych najbliższych.
Uwaga:
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników
ZAPISY: KLIKNIJ W LINK: KLIK!