Warsztaty rodzinne to podwójna przyjemność!
Dorośli i dzieci! Wspólne gotowanie, próbowanie, smakowanie, wspólne przyglądanie się temu co nam smakuje i dlaczego. Trochę teorii ale przede wszystkim – działania w praktyce: smakowite zupy, kluseczki nadziewane soczewicą i prawdziwe ruskie pierogi, choć bez sera i bez pszennej mąki . Brownie i ciasteczka, czekolada i lizaki!
Fajnie było Was wszystkich spotkać, Kochani! 😀 Dziękuję Wam ogromnie za ten pełen wrażeń dzień! <3
Przeżyjmy to jeszcze raz!
Dzieci już ciasteczkują, rodzice szykują pierwsze danie.
Marchewkowe spagetti?? Smakuje lepiej niż marchew w plasterkach! Wie to każde dziecko. 😀
Odpoczynek i trochę relaksu przy pracach plastycznych.
Ozdabianie smakowitego brownie to też sztuka!
Kluseczki nadziewane soczewicą i suszonymi pomidorami!
Praca w toku!
Podglądam co tam w garnkach. 😉
Brownie!
Gdzie kucharek sześć tam będzie co jeść! Tak, właśnie!
Ciasteczka, ciasteczka, ciasteczka……
Kasza jaglana ugotowana na sypko!
Piękne!
Niektóre ciasteczka otrzymały ciekawe wzory. Dzieci zawsze coś wymyślą! 😀
Czyż nie piękne? Ciasto zrobione przez rodziców, ozdobione przez dzieciaki.
Zagniatamy ciasto na pierogi! Zaparzane gryczane wydaje się być trudne tylko za pierwszym razem. 🙂
Tę piękną czapę naczelnej kuchmistrzyni zrobiła dla mnie Marysia. Z serduszkiem i dedykacją. DZIĘKUJĘ! <3
Na kolejne warsztaty zapraszam serdecznie do Gorzowa Wielkopolskiego (tutaj znajdziesz więcej informacji oraz kontakt w celu rezerwacji biletów KLIK! ) oraz Zielonej Góry (a tutaj więcej info i szczegóły warsztatowe oraz link do organizatora: KLIK! ).
Warszawa – już 29.11 spotkanie autorskie! KLIK! Warsztaty niebawem!