Dziś trochę wspomnień…

Ach, co to był za wieczór! W Pracowni Smaku Jolanty Kleser, w jej gościnnych progach, miałam przyjemność gościć po raz kolejny i spotkać niesamowitych ludzi! Serdecznie dziękuję za każdą Waszą historię, za otwartość i uważność, za ciepłe przyjęcie i naszą wspólną wieczorną pracę w kobiecym gronie! Dzięki Wam, Dziewczyny! Dbajcie o siebie i pamiętajcie, że wszystko jest możliwe! W razie potrzeby, zawsze zapraszam do kontaktu, a tym czasem…. przeżyjmy to jeszcze raz Kochani Goście! 😀

Czyż to nie jest ekipa z którą można by przysłowiowe konie kraść?? 😀

Kilka słów wstępu…

I działamy!

Tarta bezglutenowa – przygotowanie spodu.

Niezwykła zupa krem ze zwykłej marchwi, która urzekła nie tylko moją rodzinę… 😀

Przygotowania do domowej produkcji fety bez nabiału…

… tejże właśnie! 😀

Ciasteczko ze śliwką?? 😀

Brownie!

Praca wre!

Ciasteczkowanie w toku!

Znakomita feta podana w sałatce!

Tarta z kremem jaglanym i owocami. 😀

Pamiątkowe zdjęcia <3

Pozdrawiam Was serdecznie, Dziewczyny i do zobaczenia!

 

PS Kochani,
tymczasem zapraszam na jedyne w tym sezonie warsztaty do Gorzowa Wielkopolskiego, do Zielonej Góry oraz do Irlandii! Tutaj znajdziecie szczegóły dotyczące zapisów:

Gorzów Wielkopolski: Rezerwacje : info@letscok.com.pl lub tel 512466570 – KLIK!
Zielona Góra: info 501 245 218, 506 048 506 – KLIK!

Dublin (Irlandia): KLIK!

Warszawa wkrótce!

Do zobaczenia!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.