Dziś trochę wspomnień…
Ach, co to był za wieczór! W Pracowni Smaku Jolanty Kleser, w jej gościnnych progach, miałam przyjemność gościć po raz kolejny i spotkać niesamowitych ludzi! Serdecznie dziękuję za każdą Waszą historię, za otwartość i uważność, za ciepłe przyjęcie i naszą wspólną wieczorną pracę w kobiecym gronie! Dzięki Wam, Dziewczyny! Dbajcie o siebie i pamiętajcie, że wszystko jest możliwe! W razie potrzeby, zawsze zapraszam do kontaktu, a tym czasem…. przeżyjmy to jeszcze raz Kochani Goście! 😀
Czyż to nie jest ekipa z którą można by przysłowiowe konie kraść?? 😀
Kilka słów wstępu…
I działamy!
Tarta bezglutenowa – przygotowanie spodu.
Niezwykła zupa krem ze zwykłej marchwi, która urzekła nie tylko moją rodzinę… 😀
Przygotowania do domowej produkcji fety bez nabiału…
… tejże właśnie! 😀
Ciasteczko ze śliwką?? 😀
Brownie!
Praca wre!
Ciasteczkowanie w toku!
Znakomita feta podana w sałatce!
Tarta z kremem jaglanym i owocami. 😀
Pamiątkowe zdjęcia <3
Pozdrawiam Was serdecznie, Dziewczyny i do zobaczenia!
PS Kochani,
tymczasem zapraszam na jedyne w tym sezonie warsztaty do Gorzowa Wielkopolskiego, do Zielonej Góry oraz do Irlandii! Tutaj znajdziecie szczegóły dotyczące zapisów:
Gorzów Wielkopolski: Rezerwacje : info@letscok.com.pl lub tel 512466570 – KLIK!
Zielona Góra: info 501 245 218, 506 048 506 – KLIK!
Dublin (Irlandia): KLIK!
Warszawa wkrótce!
Do zobaczenia!