Miesiąc przygotowań, zapisy, maile, zakupy, pakowanie, kilkaset kilometrów drogi a potem dwa dni kulinarnego szaleństwa i… po rumakowaniu… 😉
Zostają, wyjątkowe wspomnienia spotkań z cudownymi ludźmi i… zdjęcia.
Tym razem warsztaty oscylowały wokół dwóch tematów:
Jaglanego
oraz
Zdrowych Słodkości.
Z pełnym przepychem jakie gwarantuje nam miłościwie panujące aktualnie lato.
Naturalna kuchnia, roślinna, z kilkoma „bez”:
bez cukru, nabiału i glutenu.
Zapraszam do galerii!
Kochani Warsztatowicze!
Dzięki za wszystkie wspólne chwile, dyskusje o zdrowiu i okołokulinarne,
za wspólne gotowanie, mielenie i miksowanie. Za wspólne smakowanie!
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych Rodzin,
dla których poszukujecie lepszej ścieżki. Wytrwałości i sukcesów.
Ściski od Matki Smako!
😀
<3
Tym razem większość foto nie tylko „matyczyne”
ale również made by Mąż Smako oraz Ola Miotk.
Dziękuję! Są piękne!
😀
ps. ogromne podziękowania, jak zwykle, należą się firmie Vorwerk za udostępnienie salonu i sprzętu Thermomix dla Uczestników Warsztatów oraz niezwykle serdecznej kadrze, która wspiera Matkę Smakoterapię na każdych warsztatach w salonach Thermo w całej Polsce (skąd Wy bierzecie takich wyjątkowych ludzi?? :D), służąc pomocą przy obsłudze sprzętu i dzieląc się wiedzą w serdeczny sposób.
ps 2. Wielkie dzięki dla firmy Ballarini za udostępnienie patelni granitowych z serii Portofino, które idealnie sprawdziły się w przygotowaniu beztłuszczowych, zazwyczaj niezwykle trudnych w wysmażeniu, bezglutenowych placków i naleśników. Bez przyklejania! 😀
ps 3. Kolejne warsztaty: Warszawa 18-19.07.2015. Do zobaczenia!
Uściski!
Matka Smakoterapia
Jej, ale to wszystko fajnie wygląda! Szkoda, że mnie tam nie było…
Zapraszam następną razą. 😀