Nie znudziło się Wam??? 😉
Nam wcale.
🙂
Dwa dni warsztatów.
Dwie drużyny.
Dwadzieścia rąk.
Dziesięć punktów w programie razy dziesięć gustów przy stole.
Temat?
„JAK SOBIE PORADZIĆ NA DIECIE BEZ PIECZYWA (GLUTENU I DROŻDŻY?)
Pieczemy! 😀
Nie możesz jeść glutenowych zbóż lub ograniczasz ich ilość w diecie? Nie chcesz używać w wypiekach drożdży? Chcesz się dowiedzieć jak przeżyć przy stole bez tradycyjnego chleba?
Spróbuj wypieku naturalnych pieczonych, odżywczych i smacznych „chlebków”, placków jaglanych, pierożków jaglanych, ciasteczek (dodatkowo bez nabiału i cukru)…
Zapraszamy do galerii.
🙂
Iw, po raz kolejny stwierdzam, że jesteś kulinarnym geniuszem. Gdzie mogę znaleźć grafik warsztatów na 2014 r.? Uściski.
Dominika
Cudnie to wygląda:) na pierwszym zdjęciu to jakieś pierożki mmmmm pyszności. Z niecierpliwością oczekuje kolejnych wpisów:)
Och jakze bym chciala wziac udzial w podobnych warsztatach 🙂
mmmmmm….. 🙂
wszystko wygláda pysznie:)