Wakacje się skończyły… 🙁
Zanim się nam skończą pomidory a potem cukinie, korzystam!
Sklad:
Cukinia (4 małe z miękką skórką)
por 
pomidory 4szt
świeży imbir
czosnek
masło klarowane (lub szlachetny olej)
sos sojowy tamari lub shoyu
Imbir i czosnek posiekaj drobno i wrzuć na patelnię z masłem. Następnie dodaj drobno posiekany por.
Cukinię pokrój w półksiężyce i wrzuć do duszących się warzyw. Zanim cukinia straci swój zielony kolor obierz pomidory ze skórki, pokroj i wymieszaj na patelni z całą resztą. Dodaj sos sojowy.
Smacznego!
🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.